Категории

СИНХРОН-С

СИНХРОН-С ООД

1504 София, ул.Кракра 19А
Тел.: (02) 944 14 04
Факс: (02) 946 12 15

E-mail: [email protected]
Уеб сайт: www.synchron-s.com

 
 

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА 
ПРОТИВОПОЖАРНА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ

СИНХРОН-С е специализирана в изграждането на цялостни технически решения в областта на пожарната безопасност и сигурността. Дейността на фирмата обхваща проектиране, узаконяване, изграждане и сервизна поддръжка на следните системи:

СПРИНКЛЕРНИ ПОЖАРОГАСИТЕЛНИ СИСТЕМИ

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ С ВОДНА МЪГЛА

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ С ПРАХ И ПЯНА

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОГАСЕНЕ С ГАЗ -

     FM 200, Novec 1230 (FK-5-1-12), Азот, Аргон

СИСТЕМИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ПОЖАРА

СИСТЕМИ ЗА ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

СИСТЕМИ ЗА ЗАЩИТА СРЕЩУ ПОЖАР В СЪРВЪРНИ РАКОВЕ

СИСТЕМИ ЗА ОЗВУЧАВАНЕ И ОПОВЕСТЯВАНЕ

СИСТЕМИ ЗА ОТВЕЖДАНЕ НА ДИМ И ТОПЛИНА

СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

СИСТЕМИ ЗА ОТЧИТАНЕ НА РАБОТНО ВРЕМЕ


СИНХРОН-С
има 30-годишен опит и над 3 000 реализирани проекта. Фирмата е сред водещите в изпълнението на комплексни проекти за пожарна безопасност в обекти с висок пожарен риск като промишлени предприятия, логистични центрове, съоръжения от енергетиката и телекомуникациите, високи обществени и административни сгради. Основни принципи в дейността на компанията са професионализма и етичността, благодарение на които печели доверието на своите клиенти.

СИНХРОН-С изгражда инсталации за пожароизвестяване и пожарогасене като извършва пълния обхват от дейности, свързани с този процес - проектиране и узаконяване на проекта, доставка и монтаж на оборудването, въвеждане в експлоатация, техническа поддръжка и профилактика на инсталациите. Отличителни характеристики в дейността на компанията са високото качество на оборудването, съвременната технология и професионалното изпълнение на всеки един етап. СИНХРОН-С прилага стриктно изискванията на българската нормативна уредба, европейските стандарти и съществуващата инженерна практика в своята област.

СИНХРОН-С работи с високотехнологично и надеждно оборудване от водещи световни производители, с които има утвърдени партньорски отношения като SIEMENS, TYCO и др. Оборудването отговаря на изискванията на европейските и международните стандарти. Сертифицирано е за приложение във високорискови обекти от международно признати лаборатории и застрахователни сдружения.

 
СИНХРОН-С има внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001. Притежава сертификати за поддръжка и профилактика на противопожарни системи, издадени от ГДПБЗН, ГДПБС към Министерството на вътрешните работи, както и сертификат от Министерството на отбраната за функционалност на продукт съгласно стандарта БДС EN 50133.
 
СИНХРОН-С е разработчик, производител и инсталатор на система за контрол на достъп и отчитане на работно време MCS-2000, както и на система за противопожарна защита на сървърни шкафове FRP-2A.
 

<< назад

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал