Категории

ЕВРОГРУП-33

ЕВРОГРУП-33 ЕООД
Пловдив 4000
ул. "Екзарх Йосиф" № 8
Тел./Факс: +359 (32) 664311   
+359 (32) 664377
E-mail: [email protected]
Уеб сайт: www.eurogroup-33.com

Еврогруп-33 ЕООД
е сертифицирана по ISO9001:2000 инженерингова и търговска фирма с основен предмет на дейност в областта на автономните електрозахранвания.

Високото качество на предлаганите продукти е гаранция за надеждност и икономичност на предлаганите решения в дългосрочен план при ниско ниво на съотношението цена/експлоатационен живот.


Еврогруп-33 ЕООД е официален дистрибутор и сервизен партньор за България на водещи световни производители на дизел генератори, UPS и батерии, прилагащи стандарти за качество и одобрения за работа като ISO 9000, 9001, IEC, VdS, TUV, EC, UL и др. - гаранция за високото качество на изделията.


Продукти, предлагани от фирмата:


Когенерационни системи
Дизел-генератори
Инвертори
Непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS)
Соларни лампи със светодиоди за улично осветление
Фотоволтаични панели
Вятърни генератори
Зарядни устройства
Фенери
Батерии – оловни, потребителски, индустриални, специални, акумулаторни и батерийни пакети. Фирмате разполага с акумулаторен център, оборудван със специализирани технически съоръжения за изработването на пакети акумулаторни батерии

Еврогруп-33 ЕООД извършва предпроектна консултация, избор на необходимото оборудване, доставка, инсталиране, както и пълен гаранционен и следгаранционен сервиз на територията на цялата страна.

Всички дейности и услуги на фирмата се извършват в съответствие със сервизната политика на производителя от сертифицирани специалисти, обучени в централата на VISA – Италия, SIEL – Италия и AROS - Италия.

Сред клиентите и партньорите на фирмата са Министерство на отбраната, Министерство на вътрешните работи, АЕЦ – Козлодуй, Линднер –България, Кауфланд, СИЕНИТ, ГлавБулгарСтрой – Пловдив, Топлофикация – Пловдив, Евроком – Пловдив, БТК АД – ТР Д в страната, Хеброс Банк, Топлофикация – Бургас, НОВОТЕЛ Пловдив, Принцес – Тримонциум, Бул-рент София АД, РайфайзенБанк ЕАД, Булгаргаз ЕАД – София, Биовет – Пещера, ВиК – Пловдив, НЕК ЕАД, Линде – Пловдив, Капо – България.


<< назад

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал