НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
На 7 декември ще се проведе Националния иновационен форум 2021 г.
30.11.2021


Тазгодишният Национален иновационен форум "Възстановяване и устойчивост чрез иновации"
ще се проведе онлайн на 7 декември от 11:30 часа.

Организаторите канят всички, които имат желание да се включат във виртуалното събитие. Необходима е предварителна онлайн регистрация на следния линк: https://bit.ly/36DxAFB.

В рамките на форума ще бъдат обявени финалистите и победителите в 17-о издание на Конкурса "Иновативно предприятие на годината". На събитието ще бъдат представени и акцентите от годишния доклад Иновации.бг 2021, който дава ежегодна оценка на иновационния потенциал на българската икономика. Тази година темата му е “Преките чуждестранни инвестиции (ПЧИ) в България”.

В Националния иновационен форум "Възстановяване и устойчивост чрез иновации" под егидата на Президента на Р. България ще чуете изказвания на държавния глава, на Огнян Шентов, председател на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, Торстен Гайслер, ръководител на Представителство на Фондация „Конрад Аденауър“ в България и Руслан Стефанов, координатор на група Иновации.бг.

Не пропускайте и участието на представителите на бизнеса: Илия Йорданов, управител на „Ондо Солюшънс“ ООД, Иновативно предприятие на 2020 година, Елена Николова, мениджър на общността на CEO Angels инвестиционен клуб и Иван Йосифов, изпълнителен директор на „Найкомс“ ЕООД, Иновативно предприятие на 2019 година.

Модератор е Лилия Големинова, главен редактор и водещ в Радио София, БНР. На събитието ще бъдат обявени и победителите и финалистите в Конкурса "Иновативно предприятие на годината 2021". От над 90 кандидатури на фирми от различни икономически сектори 21 стигнаха до финал. Победителите сред тях бяха определени от 21-членно жури от представители на държавни институции, бизнеса, научната общност, финансови и банкови институции, бизнес клъстери, браншови организации и медии.

17-о издание на Националния иновационен форум се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации“, АРК Консултинг, Единен иновационен център на БАН, Еnterprise Europe Network – България, с подкрепата на Изпълнителна Агенция за Европейския съвет по иновации и за МСП на Европейската комисия и Фондация "Конрад Аденауър".

 

Източник: АРК Консултинг, Фондация "Приложни изследвания и комуникации"


 
<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал