НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Устойчивост, реалности и перспективи в строителния сектор
08.03.2022

 

Изложението за българския строителен сектор - Архитектурно-строителна седмица 2022 - ще се проведе на живо от 30 март до 2 април в Интер Експо Център.


 

Положителните тенденции в бранша, отчетени в края на 2021 г. намират своето отражение и в Архитектурно-строителна седмица. Бизнес-платформата отчита нарастващ интерес както от изложителите, така и от посетителите.

Желаещите да участват с щанд все още могат да се включат, а посетителите могат да се регистрират онлайн за свободно посещение на линка: https://buildingweek.bg/index.php/bg/visitors/online-registration.

Отчитайки тенденциите в сектора, през тази година Архитектурно-строителна седмица продължава да надгражда съдържанието си. За първи път ще се проведе АТЕСТ Експо. Форматът се реализира благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ).

Организаторите на Архитектурно-строителна седмица създават и секция за инвестиционните инструменти, кредитирането и застраховането в строителството.

Паралелно с Архитектурно-строителна седмица, ще се проведе и изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. Форматът предлага нови възможности пред бранша на обзавеждането, дизайна и интериорния текстил

 

Източник: Интер Експо Център

 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал