НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Бяла книга: Системи за пожарогасене с водна мъгла - устойчива технология в противопожарната индустрия
08.12.2021


БЯЛА КНИГА: Системи за пожарогасене с водна мъгла -
устойчива технология в противопожарната индустрия


TeхИнфо, специализирана агенция за инженерен и инвестиционен маркетинг, представя публикацията "Системи за пожарогасене с водна мъгла - устойчива технология в противопожарната индустрия"

Публикацията прави задълбочен преглед на технологията с водна мъгла като съвременно устойчиво решение за пожарогасене. Използването на технологията с водна мъгла, сравнително нова в противопожарната индустрия, бележи значителен ръст през последните две десетилетия. Системите за пожарогасене, базирани на тази технология, предлагат значителни предимства в сравнение с конвенционалните системи за противопожарна защита - използват по-малко вода от традиционните спринклерни системи, причиняват по-малко щети на материалните активи с висока стойност, а също така са икономически изгодно и екологично решение за пожарогасене.

Бялата книга дава изчерпателен отговор на основни въпроси като какво е водна мъгла, какво представлява и как работи технологията за пожарогасене с водна мъгла, как работят системите за пожарогасене с водна мъгла и какви варианти съществуват при различни практически казуси.

Какво означава "триизмерен" гасителен ефект и "триизмерна" защита от пожар, защо защитата с водна мъгла е най-ефективната пожарна защита, кои са най-съществените ползи от внедряването на системи с водна мъгла и къде могат са бъдат приложени също са част от богатото съдържание на бялата книга.

Публикацията е с обем 10 страници А4 и може да бъде изтеглена в pdf формат от следния линк:  TechInfo.bg - Публикации

 

Източник: TechInfoTM Knowledge Communication.

 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал