НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Нова марка коли ще бъде представена на изложението „Ауто сити Пловдив“
05.09.2018

Нова марка коли стъпва на българския пазар и ще бъде показана на „Ауто сити Пловдив 2018“, част от Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември. Дилъри на автомобили и автобуси на световни производители ще участват в изложението. То има атрактивна визия, пресъздаваща градската среда с улици, маркировка и пътни знаци. 30 модела ще бъдат на разположение на желаещите да ги пробват в тест драйв зоната.
 
Посетителите ще могат видят за първи модели на „Махиндра“, автомобилния гигант на Индия. Дебют в България ще направят компактният SUV KUV 100 и седемместният XUV 500, които предлагат на достъпна цена лукс, удобства и качество, характерни за леки коли от по-висок клас, съобщиха от фирмата дистрибутор. Практичният и компактен KUV 100 се отличава с интересен дизайн и икономичен двигател, той е много маневрен в града. XUV 500 съчетава изключителен лукс и комфортна возия, постигната с подобрените окачване и шумоизолация.
 
Компанията дилър на „Пежо“ ще представи за първи път новият Peugeot Rifter. Моделът е подходящ за каране в най-трудни терени и условия, тъй като са добавени функции за контрол на сцеплението и за помощ при наклон. Посетителите ще видят и хечбека Hyundai i20 GB Classic. В него са внедрени технологии за сигурност от последно поколение, предпазващи от напускане на пътя, спад на налягането в гумите, внезапно потегляне назад при наклон, поднасяне на хлъзгаво трасе или загуба на контрол.
 
С три модела участва компанията „Българска автомобилна индустрия“. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично оборудване и изключително интуитивни прибори за улесняване на шофирането. Атрактивният компактен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богата възможност за персонализация, съчетана с високо ниво на безопасност.
 
Предстои премиерата на Haval H6, когато ще бъде официално оповестена и неговата цена, обявиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – стандартен, икономичен и спортен, с множество други функции в помощ на водача. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за управление, комфорт и сигурност. Компанията предлага и Great Wall Steed 6, наследник на Steed 5 – най-продаваният пикап в България за 4 години. Новият вариант е по-голям, по-луксозен и поема най-тежката работа.
 
Това са част от атрактивните експонати на „Ауто сити Пловдив 2018“, където посетителите ще се потопят в света на високите скорости. Един от гостите на изложението и Международния технически панаир ще има възможност да спечели наградата, осигурена от организаторите – лека кола по избор измежду седемте предложения в анкетната карта, която всеки ще получи с с входния билет. Те са: Seat Ibiza, Honda Jazz, „Ситроен“, Mahindra KUV 100, „Лада“, „Шкода“ и Hyundai i20.
 

Източник: Международен панаир Пловдив
 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал