НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Подем в електрониката, енергетиката и строителството
01.08.2016
Според Международен панаир Пловдив, секторите от българската икономика - електроника, електротехника, строителство и енергетика са в подем. Това показва профилът на фирмите, които вече са заявили участие в тазгодишния Международен  технически панаир, който ще се проведе от 26 септември до 1 октомври.

По време на форума по-активно ще се представят производители и търговци на електроника и електротехника, което е симптом за съживяване на браншовете. Големи компании от Холандия, Румъния, Турция и други държави идват за първи път  на специализираната изложба  „Елтех“, където се завръщат и български фирми. Расте интересът и към изложбата „Енеко“, презентираща оборудване за енергетиката и екологията, заради подема в тези сектори.

Международен панаир Пловдив ще предостави на участниците в изложбите „Елтех“, „Енеко“ и ”Инфотех” по-голяма и по-модерна база с по-добри възможности за ефективно представяне. За първи път техните експозиции ще бъдат разположени в палата 10.

В рамките на Международен технически панаир се организират още шест специализирани изложби: „Акватех“ - за технологии и управление на водите, „Аутотех“ - за транспорт и автосервизно оборудване, „Машиностроене“, „Интермин експо“ - за минната индустрия, „Химия“ и „Автосвят“

Компании от близо 90 бранша на икономиката имат възможност да покажат своите новости на един от най-авторитетните форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа. Изложителите отново получават атрактивни отстъпки и бонуси. Те могат да се включат  и в Конкурса за златни медали, най-високото българско пазарно отличие за иновативни продукти с високо качество.

Очаква се броят на гостите от България и Европа да достигне 40 000 според маркетингово проучване, обхващащо предприемачи, собственици на фирми, мениджъри, специалисти в различни области и проучващо техните нагласи за посещение на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив.


Източник: Международен панаир Пловдив

 

 

 


<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал