НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Изложението Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 16 до 19 юни
04.02.2021

Представителите на различните сфери от сектор Строителство ще могат да се съберат за 21-и път в Интер Експо Център по време на изложениетто "Архитектурно-строителна седмица".
Изложението отваря врати от 16 до 19 юни тази година.
 
Въпреки пандемичната обстановка през изминалата година, международният изложбен център доказа позицията си като безопасно и сигурно място за провеждане на международни форуми. Освен стриктното спазване на националните и международните здравни изисквания, са въведени и „Вътрешни правила“, сред които: интелигентно управление на вентилационните системи, Crowd management, отстояние между щандовете, строг контрол при почистването и др.
 
Кампанията по организиране на събитието е в ход. Компаниите могат подробно да се запознят с условията за участие в сайта buildingweek.bg.
 
„Новата реалност възприемаме като екосистема, изпълнена с възможности за развитие“, коментират организаторите от Интер Експо Център. Осъзнавайки голямото значение за компаниите и следкризисното им възстановяване, те влагат всички усилия в подготовката на предстоящото изложение. Благодарение на това Архитектурно-строителна седмица отново ще проследи потенциала в секторите на „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“, „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.
 
"Архитектурно-строителна седмица ще ни направи свидетели на изключителна екосистема, която за 21-и път ще бъде в услуга на строителния сектор и неговото развитие. Имайки предвид взетите мерки, спазването на здравните изисквания и наложените нови световни стандарти, сме сигурни, че ще бъдем очевидци на един различен, интересен и иновативен формат на Архитектурно-строителна седмица", допълват организаторите.
 
 
Източник: Интер Експо Център
 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал