НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
14 компании получиха златни медали на 77-ото издание на Международния технически панаир
19.09.2023

 

14 изложители на Международния технически панаир получиха златни медали с диплом за иновативно изделие от 77-oто издание на индустриалното изложение.

Официалната церемония по награждаване се състоя снощи в зала „Пловдив“ на Конгресния център в Международен панаир Пловдив. Медалистите определи авторитетно жури с председател Евгени Симеонов – председател на Държавна агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН), заместник-председател доц. д-р Иван Соколов – главен директор на Международен панаир Пловдив, и експерти от ДАМТН.

“Завърши много конкурентно и оспорвано съревнование. To илюстрира интелектуалния и научено-изследователски потенциал на индустрията. Поздравявам екипите и компаниите за ползотворната работа и постигнатия успех - каза в приветствието си към наградените доц. д-р Иван Соколов и пожела: Продължавайте да бъдете двигатели на бъдещето“.

“Златните медали се доказаха като най-висок атестат за качество и иновативност“, посочи председателят на ДАМТН Евгени Симеонов. Той поздрави отличените, а на останалите участници в конкурса пожела следващата година да преминат успешно критериите на безпристрастната комисия.

Областният управител инж. д-р Илия Зюмбилев сподели, че за него е чест да участва в церемонията по връчване на златните медали. Като представител на държавата, той изрази силния ангажимент на “правителството и специално на икономическото министерство към развитието на Международен панаир Пловдив, за да продължи да бъде витрина на българския бизнес и икономика”.

Носителите на златни медали и техните изделия можете да изтеглите от линка Златни медали МТП 2023.


Източник: Международен панаир Пловдив

 

 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал