НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Рестарт на бизнеса в Международен панаир Пловдив
04.06.2020


Международен панаир Пловдив възобновява своята изложбена и конгресна дейност след кратко прекъсване заради въведените мерки срещу епидемията от Ковид-19. Това ще допринесе за рестарта на бизнеса в над 150 бранша на икономиката.

Международният панаир Пловдив отново отваря врати, за да реализира отложените и предстоящите изложения от календара за 2020 г. и по този начин да допринесе за съживяване на икономиката след кризата, предизвикана от пандемията.

Ключово предимство на най-големия панаирен комплекс в Югоизточна Европа е наличието на 139 549 кв. м открити и покрити изложбени площи с модерна инфраструктура, отговаряща на световните стандарти. Можем да предложим гъвкави решения за организацията на изложения и други събития по начин, който напълно съответства на изискванията на здравните власти и осигурява безопасност за участниците, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

Първата стъпка на големия бизнес рестарт ще бъде Международният технически панаир от 14 до 19 септември. Следва Международната изложба за отбранителна техника „Хемус“ от 30 септември до 3 октомври. В дните от 21 до 25 октомври ще се проведат изложенията „Природа, Лов, Риболов“, „Медикус, Денто, Галения“ – за медицина, стоматология и фармация, „ТексТейлър експо“ – за текстил и мода, Европейски форум за социално предприемачество, Италиански фестивал на красотата и прическата, „Булколекто“ – за колекционерите, киноложки изложби с финали за Световната купа. Международният панаир на тренировъчните фирми „ТФ фест“ отново ще гостува през ноември след онлайн изданието, което бе осъществено за първи път през април. Възобновяват се и конгресните събития – конференции, семинари, делови, обществени и спортни форуми.

Международен панаир Пловдив е готов да предостави на фирмите оптимални условия за презентиране, за да се завърнат бързо на пазара.

 

Източник: Международен панаир Пловдив


 

 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал