НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
IWMC 2023: Програмата за конференцията е вече публикувана
04.08.2023


Програмата за 22-та международна конференция за водна мъгла е вече публикувана


22-та Mеждународна конференция за водна мъгла (#IWMC2023) ще се проведе в Копенхаген, Дания, на 11 и 12 октомври 2023 г. Мястото на конференцията ще бъде Copenhagen Marriott Hotel. Организатор както винаги е Международната асоциация за водна мъгла (IWMA).

Снимка: Международна конференция за водна мъгла 2022 г. Източник: © IWMA

 

22-рата Mеждународна конференция за водна мъгла (#IWMC2023) ще се проведе в Копенхаген, Дания, на 11 и 12 октомври 2023 г. Мястото на конференцията ще бъде Copenhagen Marriott Hotel. Организатор както винаги е Международната асоциация за водна мъгла (IWMA).

Уеб страницата на конференцията е активна, откъдето можете да запазите билети за събитието.

Спонсорите на конференцията могат да започнат да резервират своите места за изложбата, която ще се проведе успоредно с конференцията. Изложбата предоставя възможност за създаване на контакти, представяне на продукти и намиране на нови потенциални клиенти. IWMA отново предлага три различни пакета за компании и организации, които искат да подкрепят събитието. Допълнителни подробности са достъпни в уеб страницата на IWMA: www.iwma.net/iwmc.


Програмата на конференцията вече е публикувана и можете да я изтеглите от тук:

https://iwma.net/fileadmin/user_upload/IWMC_2023/IWMC_2023_conferenceflyer.pdf

 

За повече информация:

Международна асоциация за водна мъгла (IWMA)
Хамбург, Германия
тел.: + 49 (0) 174 3013878
Уебсайт: www.iwma.net

Източник: IWMA

 
 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал