НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
10-ти октомври е крайният срок за участие в Националния конкурс “Иновативно предприятие на годината”
08.10.2021


Организаторите на конкурса Иновативно предприятие на годината 2021 напомнят, че кандидатстването е отворено до 23.45 часа на 10 октомври на онлайн платформата https://innovation.bg.

В конкурса могат да се включат активни фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Отворени са 8 категории - пазарно лидерство, социална и зелена иновация, дигитална транформация, иновативно новостартирало предприятие, иновационен мениджмънт и др.

Победителят в категорията „Иновативно предприятие на годината“ ще получи специална подкрепа от Sofia Tech Park - 3 безплатни работни места за компанията, Club House - участие в едно дигитално издание в Клуба на Анонимния Иноватор и ментор сесия с екипа си "Бизнес развитие".

Финалистите и победителите ще получат експертна и медийна подкрепа за бизнеса си и правото да използват утвърдената марка „Високи постижения в иновациите“ / Excellence in Innovation на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“.

Отличията в конкурса ще се връчат по време на онлайн Националния иновационен форум през декември.


Повече информация: 
https://innovation.bghttp://www.arcfund.net

 

Източник: АРК Консултинг, Фондация "Приложни изследвания и комуникации"

 


<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал