НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
Дигитализация и законодателство в строителството
11.02.2020

Широко международно присъствие и иновативни предложения, в съчетание с богата съпътстваща програма ще ни предложи 20-ото юбилейно издание на Архитектурно-строителна седмица от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център.

Продукти и системи за строителството, представяне на съвременни архитектурни системи, дигитализацията в бранша и законодателната рамка. Всички тези теми ще бъдат само част от акцентите на съпътстващата програма на изложение Архитектурно-строителна седмица. Юбилейното 20-о издание на бизнес форума ще събере над 200 български и чуждестранни компании от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център.

Четирите изложбени дни ще предложат динамична съпътстваща програма, в която активно ще се включат водещите браншови организации и компаниите директни изложители. От 25 до 27 февруари Камарата на архитектите в България организира три кръгли маси, които ще се проведат с участието на Камарата на строителите в България и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Основният им фокус е дигитализацията в строителния сектор, Законът за устройството на територията (ЗУТ) и законодателството, засягащо бранша. През последния ден от изложението КАБ ще проведе и Управителния си съвет и паралелно ще организира представяне на съвременни архитектурни проекти. Специализирано събитие на 27 февруари организира Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

През първия изложбен ден семинар-дискусия, организиран от Национална асоциация на строителните предприемачи, ще спре вниманието върху тенденциите на пазара на жилищните имоти, инфраструктурата, облика на жилищните квартали, проблемите при развитието на строителното предприемачество и др. Българска асоциация за изолации в строителството ще проведе на 25 февруари семинара си, посветен на основните принципи в звукоизолацията.

Активно в съпътстващата програма на Архитектурно-строителна седмица се включват компаниите участници, които ще представят продукти и системи от последно поколение. Сред тях са фирми от България, Турция, Италия, Германия, Румъния и др.

За да посетите щандовете на участниците и да присъствате на съпътстващите събития, достатъчно е да се регистрирате за свободно посещение на www.buildingweek.bg.


Източник: Интер Експо Център


<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал