НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ
СИНХРОН-С ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗАЩИТА OT ПОЖАР НА ЦЕННО ИМУЩЕСТВО И ОБОРУДВАНЕ
19.02.2020

СИНХРОН-С предлага специални решения за защита от пожар на ценно имущество и оборудване

Технологиите за противопожарна защита на обекти със „специален пожарен риск“ се различават от конвенционалната спринклерна технология по това, че оставят минималните щети след потушаване на пожара. Тези иновативни решения използват специални гасителни агенти, които бързо потушават пожара чрез поглъщане на топлината или отнемане на кислорода от горивния процес, като същевременно не причиняват големи материални щети или спиране на работния процес.

Традиционните спринклерни системи се използват предимно за защита на конструкцията на сградата и нейните обитатели, докато новите технологии предпазват също така съдържанието и непрекъснатостта на оперативните процеси вътре в сградата. В това се изразяват предимствата на специалните пожарогасителни системи с чисти газови агенти, водна мъгла, прах или пяна. Те работят бързо, ефективно, без никакво или с минимално количество вода, екологично чисти са и безопасни за хората.

СИНХРОН-С проектира, изгражда и поддържа специални противопожарни системи с много широк обхват на приложение - от съоръжения за производство на електроенергия и центрове за данни със сложно и скъпо оборудване до галерии и музеи с ценно историческо имущество. Внедряваните системи са предназначени за бързо и напълно погасяване на евентуален пожар и могат да бъдат инсталирани в цяла сграда, зона, помещение или дори за конкретно оборудване.
 

Автор: Диана Георгиева

 

За повече информация за компанията, моля последвайте линка: СИНХРОН-С ООД.
 
 
 

<< НОВИНИ : СЪБИТИЯ : СТАТИИ

Какво еRSS?
RSS (Really Simple Syndication) е XML формат предназначен за споделяне на уеб съдържание, напр. новини.
RSS услугата (изветна и като RSS канал) се състои от списък с елементи, всеки от които има заглавие, описание и връзка към уеб страница.
За да използвате RSS, ви е необходим RSS четец или агрегатор, който ви позволява да се свържете и видите даден RSS канал. RSS четците ви позволяват да виждате всички канали, които сте избрали, на едно място, като автоматично изтеглят обновяванията и по този начин да получавате автоматично новите съдържания, веднага щом са публикувани.

Абонирайте се за този канал